View Single Post
Staro 28.01.2009., 22:48   #19
bip
Registered User

Datum registracije: Jan 2009
Tema odlazi previše u OT,niti sam pirat,niti sam spammer,moja je krivnja čisto to što sam objavio oglas za prodaju rabljenog mobitela na grupi koja eto,nije namijenjena za to i radi toga zaradio isključenje bez ikakvog upozorenja! Imam službeni Optima e-mail account,imam telefon,na kraju krajeva,imam i poštu,i nikakvo upozorenje nisam dobio u nijednom obliku. Da sam dobio nekakvo upozorenje,onda bih znao zašto sam ga dobio,ne bi više u tu grupu stavio oglas i sačuvao bih živce.Također da sam ovakve ili neke druge prekršaje već radio,isključenje bi imalo logike...možda je banalna usporedba,ali to je kao da vas policajac zaustavi dok vozite motor bez kacige,a sudac vam za kaznu oduzme motor iako vam je to prvi prometni prekršaj!??

P.S. za "Munjaru" Nije mi do prepucavanja,ali gdje si ti u mojoj rečenici par postova gore vidio "bahatost" i "bezobrazluk"? Moja je rečenica bila u sarkastičnom tonu,ali nipošto bahata i bezobrazna,mislim da na forumu ima ljudi koji su zapravo bahati i bezobrazni pa ipak njihove izjave nisu etiketirane kao takve....
bip je offline   Reply With Quote