View Single Post
Staro 28.01.2009., 20:15   #1299
Serafian
D&D
Moj komp

Serafian's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
imo ja jedan slučaj u linksu, naručim ja preko neta napajanje corsair jer je moje crklo, još mi čudno znam da sam negdje čuo da je kod corsaira samo HX serija modularna a na netu piše vx, ali dobro reko možda je izašlo nešto novo. pošto ne živim u zg pošaljem ja frenda koji je svaki dan u zg po to. ode frend uzme napajanje donese doma, ja otvorim kutiju primim kablove i izvučem cijelo napajanje. nije modularno. ništa reko idem vratiti. dođem u links, upadam u servis (nije mi prvi puta) i odmah primjetim nekog novog lika za pultom. kad sam ga vidio mrak mi pao na oči. ko da je iz osnovne upravo izašo. ja kažem slučaj, na netu piše modularno a nije ja bi htio zamjeniti za hx ... i
veli on meni: ok, nema problema. to si možete podignuti za tjedan dana.
ja: molim (reko možda nisam čuo)
on: da da tjedan dana moramo mi sad testirati to napajanje
ja: pa meni treba napajanje za moje računalo
on: gospodine zar vi ne mislite da bi bilo nepošteno prema ostalim kupcima da mi to napajanje ne testiramo prije ponovne prodaje
ja(): a zar vi ne mislite da je nepošteno prema meni što neću moći koristiti svoje računalo zbog greške vašeg dučana
on: pa znate ali takva su pravila firme
ja baš da ču zaustiti nešto (u p...... m..... i linksu i svemu) kad
doletava neki lik od iza iz servisa (majstor, očito čuo graju), i pita u čemu je problem. ja objasnim, kaže on ok samo malo, okrene se uzme neku spravu izvadi napajanje ukopča u spravu, u struju, upali i veli napajanje je ok možete ga zamjeniti .
došlo mi je tad da šupim idiota iz osnovne da se sklupča na podu i ne digne se do sljedećeg imendana.

e da a o hg spotu neću ni pričati jer to nije dučan....
Serafian je offline   Reply With Quote