tako piše na rejzerovom sajtu;
Dual Mode Wired/Wireless Functionality
The Razer Mamba’s dual mode wired/wireless functionality allows you to switch between the wireless freedom and the frenzy of wired play, with zero downtime for charging. By connecting the Razer Mamba™ via its USB cable,
it converts into a wired mouse - the gamer is then freed from battery life concerns as the battery is also charged while in wired mode.
mislim da je bila tema o nadolazećem žično/bežičnom Sidewinderu od Microsofta gdje sam ja pretpostavio također da se spajanjem žice dobiva potpuno funkcionalni žični miš ali su me sile razuma pokušavale uvjeriti u suprotno. možda je ovo samo propaganda?
enivej, sada vam je puno dati 130€ za miš, a kada su se prvi optički miševi pojavili najjeftiniji su bili malo iznad 100U$D, i onda su padali komentari poput štoćetito boljajekuglica
ja ću ga kupiti, naravno po povoljnijoj cijeni i ako će mi donijeti dvostruko više zadovoljstva nego kombinacija od jednog ožičanog Deathaddera (na kojeg sam se btw naviknuo i Mamba sa njim dijeli identičnu ergonomiju) i jednog bežičnog MX1000 čisto razloga radi da ne držim dva mousea na stolu - ja sretan ^ ^
PS da još samo da izbace PCI-E Barracudu i 5.1 MAKO i ja još sretniji
PPS yes im a fanboy