View Single Post
Staro 27.01.2009., 23:35   #151
d^_^b
Premium
Moj komp

d^_^b's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Crysis Warhead - de ža vu... Nista novo...
U biti su nam ponudili iste lokacije, iste protivnike, isti gameplay, isto sve. A sta smo dobili za uzvrat, dobili smo vece prohtjeve za totalno istu igru kao sto je prethodnik. Treba ti 4 ti cetri jezgre na 4*18 GHz, 2 komada HD5870 4 GB x2 kartica, 8 GB rama da bi sve radilo kako spada na 30 FPS na max detaljima... Sto bi bosanci rekli: "estakvirula"...
Craysis Dickhead (3) - iako igra jos nije izasla, vjerovatno je to novi nastavak Crysisa gdje cemo sve ponovno prolaziti sa nekim trecim likom...
Pretpostavljam da ce preporuciti sljedecu konfiguraciju:
i14.@ 16x3.2 GHz
Ati Radeon HD 6870 x2 8 GB u CrosFire-u sa jos jednom takvom
32 GB RAM-a
a u stvarnosti ce trebati duplo jaca konfa
NFS Undercover- na kraju se sve svelo na tipku TAB, igra nidje veze
Football Manager- nekada je bio nesto najbolje sto sam igrao... a sada su ga uspjeli pretvoriti u second life ili simse, kako vam je draze... ne bi me cudilo da uvedu opcije da kontrolisem privatni zivot igraca i da im naredjujem kad trebaju pisati
Bioshock- ne znam sta su pojedinci vidjeli u njemu
GTA IV (PC) - Šta su mislili postici sa ovim emulatorom?
Negdje sam vidio da su dali oko 200 000 € za zastitu od piratluka.
Bolje da su dali te pare za optimizaciju igre za PC.
Ionako im je to sve za badava kada ce Razor 1911 crackati bilo koju igru.
Bejing 2008 - ako se itko sjeca?
Rainbow Six: Vegas 2 - nesto mi je jako zasmetalo kod te igre
Ghost Recon advanced Warfighter 2 - isto kao i sa prethodnom igrom
GTA San Andreas - Daj gladaj jel gladan, daj mu kupi novu odjecu, daj ga vodi u bordel... Jebi ga sa... GTA je igra koja je osvojila trziste svojom slobodom i inovativnoscu... A onda su izbacili SA gdje sam morao paziti da mi se djevojka ne naljuti, pa jbt tu sam kao neki gangster koji se penje na vrh ljestvice, a nisam neki od SIMS-ovih likova...
I znate sta mi je najteze palo kod SA-a? Ne znate, to je njegova prostranost... od tacke A do tacke B putujem skoro pola sata...
A znate sta sam volio kod GTA III i kod Vice City-a. volio sam to sto su relativno mali tako da sam svaku ulicu znao napamet... i kad napr. taksiram, ne trebam ni gledati na mapu, znam gdje trebam voziti. To kod SA-a nije slucaj

Zadnje izmijenjeno od: d^_^b. 28.01.2009. u 00:13.
d^_^b je offline   Reply With Quote