View Single Post
Staro 27.01.2009., 20:55   #1289
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor marko_1 Pregled postova
Bas citam malo ovu temu i vidim kako se masno pljuju firme, trgovci, kako ne rade svoj posao itd. Da skratim pricu zelim reci (ponoviti po neznam koji puta) to da 99% njih ima fixnu placu bez obzira koliko cega proda, ta placa naravno nije bajna i pa ih shvacam zasto se tako odnose... Druga stvar; je, istina je da je kupac uvijek na prvom mjestu tj. stranka je uvijek u pravu... Da, je, ali kakva? Ljubaznost i kultura su bitni i kod ljudi koji kupuju jer trgovci nisu robovi prema kojima se mozete odnositi kako tko zeli, i oni su ljudi... Mnogo ljudi ovdje nije radilo na takvim radnim mjestima pa je lako citati temu, smijati se, pa vas tema ponese i onda idete napisati automatski nesto protiv XY ducana/trgovaca... Npr. Kada bih ja isao kupovati TV, prvo bi pogledao gdje cu ga kupiti i koje modele imaju, onda bi ih usporedio, saznao sto najvise odgovara mojim potrebama, dosao i kupio. Sada ce netko vjerojatno pomisliti kako bi trgovac to trebao znati, cak i ja mislim da bi ali se opet vracamo na onaj dio fixnih placa. Isto tako i za graficke kartice, pogledas review, dodes, kupis... Ne govorim da su svi ljubazni i posteni (svi znamo kako stvari stoje), ali neki puta prije nego nesto postate ovdje razmislite o tome, bar na trenutak :/... PS, TV sam koristio kao primjer jer mi je prvi pao na pamet, nema veze sa postovima prije...
Nebi se složio s ovim! Placa mu je takva kakva je i on mora radi svoj posao ko covjek, a ne ko svinja. Takvim kretenima treba dat otkaz jer ima ljudi koji bi bili sretni da su na njihovom mjestu i koji bi posao radili kako treba.
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote