Citiraj:
Autor mymoon
samo da spomenem priču jednog prosječnog korisnika laptopa u americi, meni jako bliskog: frajer je greškom uspio u laptop gunuti konektor napajanja od printera. 30V umjesto 15V, karikiram. konektori su isti i može se to jako lako dogoditi svakome...
laptop je počeo dimiti kao dimna bomba, skoro se zapalio.
drugi dan je odnesen u servis, pod garancijom je bio. frend se nije hvalio svojom glupošću, ali je bio spreman potrošiti parsto dolara za popravak ako treba. međutim šok: odmah su mu se počeli ispričavati zbog neugodnosti i ponudili drugi laptop istih karakteristika jer nije bilo identičnog na lageru (naime naručen je poseban, custom model). znači, nude mu drugog bez da su dijagnosticirali kvar. frend je odbio jer je želio istog, a i poštenjačina je. istog dana nazove ga ekipa iz servisa na mobitel da mu jave da su konstatirali kvar, te da je matična ploča sigurno otišla (zamislite) te da nabavka druge traje iznimno dugo, nevjerovatnih 10-15 dana. još jednom ga pitaju da uzme drugog, što on opet (poštenjačina) odbija. na njegov upit koliko će ga popravak koštati, odgovaraju da neka ne brine o tome, reklamacija se priznaje. nakon 7 dana zovu ga opet iz servisa da dođe po svoj laptop, hvala i doviđenja.
|
Uf-uf-uf ovako šta već spada u urbane legende i trebaju ti
Mythbusters da bi se to dogodilo kod nas na dalekom Balkanu!
Sreća u ovoj cijeloj priči da dotični servis nije naplatio radni sat koji je kao sam čuo 98,00 kuna!
Koliko bi se tek onda pljuvalo po njima!
Ljudi božiji nisu servisi tu zbog nas malih korisnika nego zbog tvrtki koje kupuje velike količine informatičke robe od autoriziranih servisa. Mi im dođemo onako usput (
bar kod nas).
Citiraj:
Autor syss
i sa 3k i sa 6k i sa 9k plaćom možeš biti identično govno od čovjeka, nema to veze s parama.
|
Nebi offtopic, ALI sasvim te drugačije gledaju ako si govno u radnom odjelu ili govno u odjelu od 6-7 tisuća kuna sa cipelama za 3kilje!!!