Ne znam,nisam iz Bosne,mi u dalmaciji i sa yugo koralima čuda radimo.

Šalim se,meni je to trom motor i ja sam to odmah rekao,kako u Focusu,tako i u Golfu. Nema okretnog momenta za povući u najbitnijim trenucima,a to je druga/treća i treća/četvrta brzina. Tko god je vozio Bravu 80ks,a ja jesam, to nije isti auto kao i 1.6 100ks model.
Nije stvar motora ni stila vozača,nego više situacije u kojoj će se naći. Mislim iskreno da će Golf 6 kupiti ljudi koji su nekada imali,ili imaju VW. Takvi auti su jednostavno preekskluzivni za nekoga tko ih nikad nije vozio. To je moj IMO.
Osobno ne poznajem nikoga tko je vozio puga,pa odjednom odlučio kupiti pola. Taj uvijek ganja puga,jer je navikao,i privrženiji mu je.
Ja nisam spominjao šlepere,ali momci koji jesu,buljo,gabre,wolv,ne znam tko je to pisao,sigurno da su u pravu. Nije stvar kažem motora,nego situacije,iz koje ćeš se lakše izvući jačim motorom.
Mislim osobno,da je ovako dobro opremljen Focus,ali sa 100+ ks TDCi motorom pravi izbor kako za elvisa,tako i za ovu temu.I sve ostale.
Nemoj mi sad Audi spominjat u istom postu sa Focusom,molim te Bogom,to je već 2 much.