View Single Post
Staro 27.01.2009., 19:44   #531
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
@svi - isprike na duljini,meni je Golf 6 do yaya auto,pa i 1.4 80ks,pa i Trendline,jer sa dodatnih 5-6000 kn se zaletim do Slovenije i puknem mu gore takvu gumu i felgu,da bi bilo seksualnih primisli i usporedbi polagano,kad bi me vidjeli sa kromom. Drago mi je za Clio,ali ne mora hvaljenje jednog, nužno umanjiti vrijednost drugog,to želim reći. I ne budite djeca mjerenjem pimpeka u raspravama. Svatko će svog hvaliti,kao i automobil,a rijetki se ne kvare i dobro obave posao,kao i automobil.
da, a kako će pretječi 2 šlepera svaki dug po 12m sa tim golfom od 80KS kada bude išao do Dubrovnika kroz BiH i kada na uskoj uzbrdici od 11%, sa ženom i troje djece, natovaren prtljagom na krovnim nosačima i plinskom instalacijom u gepeku i sa malom prikolicom u kojoj prevozi pun zamrzivač mesa za svoje rođake

fascinantno naprosto, do prije dvije stranice fokus od 80KS je bio smeće koje se vozi kao da ide na pedale, a sada novi golf je super auto, makar imao motor približno jednake snage

ma taj golf me uvijek impresionira, nisam ga vozio, niti sam se vozio u nekom novijem (najnoviji je bila četvorka), ali ljudi, 180 000kn (što je gotovo 60 000kn više od konkurencije) sa opremom i motorizacijom konkurencije, ako zažmirimo i kažemo da je Golf super auto, pa ne vrijedi te novce nema šanse, a najbolje od svega je što nadoplatiš još 50kn i imaš Passata...

ajd da pričamo o nekom premium brandu, npr. da je u igri Audi A3 pa još bi i mogao razumjeti nekog...
Buger je offline