View Single Post
Staro 27.01.2009., 18:33   #2
the_ghost
lar~
Moj komp

the_ghost's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor bip Pregled postova
Evo,danas upalim komp i nešto internet šteka,neće da se spoji,da ne valja šifra/username,otvorim konfiguraciju routera,podešavam,opet neće,flasham novi firmware,neće,uzmem drugi router,neće ni s njim.....nakon što mi je ponestalo opcija,nazovem ja SZK i pitam zašto mi izbacuje da mi je netočan login,nisu valjda mijenjali lozinke i šzajaznam,kad ono lik kaže-vi ste danas isključeni zbog spama na newsima,stavili ste oglas na news grupu koja nije namijenjena za to,WTF??? Konkretno radi se o grupi hr.soc.grad.split koja je prepuna oglasa,zapravo sastoji se gotovo isključivo od oglasa (iako to možda i nije u službenom opisu grupe)...i tako kaže lik,"evo mi toleriramo lakše prekršaje,s obzirom da vam je to prvi prekršaj,ja ću sada poslati mail administratoru da vas oni ponovno uključe,bla bla..." i nakon pola sata,net opet radi.E sad,znam da u pravilima ponašanja piše vezano uz spam na newse,ali isključivat ljudima vezu radi ovakvih gluposti i to bez ikakvog upozorenja putem maila,telefona,a kad je meni neki problem pucanja veze ili slično,onda ih 2 dana moram proganjat,a da ne govorim kad sam potpisao ugovor s njima da im je trebalo 3 mjeseca da mi donesu modem i spoje net....toga ima samo kod nas
Nema veze sto je grupa prakticno spam, ako grupa nema u imenu kupnja/prodaja imali su te pravo iskljuciti. To rade svi...
the_ghost je offline   Reply With Quote