Citiraj:
Autor A.J.
ako quazar91 zna da ne ocekujem da to radi ko HI-FI onda super 
kad budem imao svoj posao onda cu nastojat da si sredim jedan HI-FI sistem. za sad cu bit sretan s ovime sto imam. citao sam na brzinu dok sam cekao bus pa sam burno reagirao. sry ako sam koga uvrijedio od vas dvojice. problematicni dani ovih dana pa sam explozivan, ako me shvacate
vjerojatno je bilo dosta dat ispod 1000kn il barem 500kn manje za HD555 ali eto pruzila se prilika, pa sam si uzeo ove. ali sad sam spreman i za bolje sisteme. imam u gostioni neki sistem pa cu vidjet kako se na njima cuje. uglavnom zadovoljan sam sa zvukom sto da je moja onboard zvucna sa mp3. uvijek nabavljam 320kbps mp3, ali ako nema onda definitvno ne idem ispod 192 iako mislim da takvih vise neam. htio bih si nabavit par FLAC formata svojih najdrazih pjesama pa ako moze itko ikako pomoc moze preko PM-a. uglavnom house slusam.
jedino mi je zao sto se tice slusalice sto su poluotvorene pa svi cuju sta slusam, ali za te svrhe imam inear koje na pristojnoj glasnoci ne odjekuju po prostoriji.
|
ma nema potrebe! ja znam da nisdi očekivao neki ezoterni HI-FI sa laptopom al znaš i sam - ima svakakvih ljudi...
a za 555 - je, to im je mana što zvuk curi van - al gle - baš te briga, ako je zvuk dobar, nek se čuje do Prevlake...