Ma daj čovječe izvalio si ko iz topa da nema opreme,a ima sve šta ima i famozni 99k kuna focus,pa tko hoće Golfa i kupi ga onda. Nit je to meni jeftino,nit jako ispravno. Ali Golf je opet,po meni,kvalitetniji od Focusa, četvorka mi je to bila od prvog focusa,i petica od ovog drugog. Riskiram pa kažem da je šestica i od novog focusa kvalitetnija.
Auto ima apsolutno svu moguću serijsku opremu,i košta koliko košta,s vremenom će ići akcija sigurno. Šta se izgleda tiče auto perfektno izgleda,to je IMO.
Šuplje opreme,opet malo znaš. Gdje je točno ovo šuplje? Ili si htio reći šuplje za tu cijenu?
1. klima
2. abs
3. asr
4. el podizaci,retrovizori,grijani bla bla
5. trokraki volan
6. board komp
7. radioCD mp3
8. branici u boji karoserije
9. vozačevo sjedalo po visini
10. glupih pretinaca koliko hoćeš
Oprosti ali ti si onda neki extra vozač,ili pak nemaš rođene veze ako je ovo gore šljuka oprema. Šta ti više treba u autu syss,čitam i ne vjerujem,šta pišeš?
Pa i na Focusu je valjda na slici Ghia model sa 17 felgom,pa dobiješ pokopce u rangu onih iz Peveca na autu,nemoj se zavaravati.Bio,vidio,ne kupio

.
ESP ti ne treba,felge 17 ti ne trebaju,ni sportski ispuh ti ne treba kao ni podvozje,maglenke ti ne trebaju,šiber ti ne treba,spojleri i pragovi ti ne trebaju. O čemu mi pričamo,šta fali Trendline Golfu 6 osim 10 000kn niža cijena za taj 1.4 model? Samo to. 10 000 niža cijena.
Ovako 20 000kn nije malo,ali to je razlika uvijek bila,pratio sam to,pa ti pričam realno,od golfa4 vs focusa1 do sada. Uvijek uvijek je razlika bila bar 3 000 eura tj 5,6 000 maraka onda.