kakva ekipa radi u takvim centrima, dobro da sve naručene komponente dobiješ. Neću sad imenovat, ali imao sam blizak doticaj sa 3 centra u ST i većinom rade srednjoškolci na praksi i ekipa koja je završila srednju, a ne im se nigdi radit, nit znaju šta bi sa sobom pa rade u kakvom servisu za 18 kn/h. Posa dobiju tako da ih ko uvali ili pak da prođu testić u kojima su pitanja tipa, razlika LCD/CRT, čemu služi disk, treba li nam CPU za upalit PC, koje proizvođaće printera znate itd.
I onda ti servis vodi 1 djelatnik koji uglavnon ne može PCove niti pogledat jer se bavi nabavom, prijemom, telefonom, mailovima i sl, dok ostali honorarci + ekipa s prakse drka po PCovima...
I onda dobiješ šta dobiješ, PC s neutikanim HDDom, sjebane pinove na CPU jer je nekakav retard to spaja, loše spojene kabele, pa PC možeš upalit ali ne možeš restartirat, CPU fan okrenut naopako i sl. sranja... Jebiga, koliko para, toliko muzike...
I da se razumimo, neman ja ništa protiv teenejđera...nisan ni ja puno stariji, al iman protiv ljudi koji rade nešto šta veze nemaju, svaka čast onima koji znaju i mogu, al od tih recimo 10 ljudi, ja 5etorici ne bi da da moj PC pogledaju