View Single Post
Staro 27.01.2009., 11:17   #70
T0mB1ll
420
Moj komp

T0mB1ll's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
čitam sve ovo i mogu reć da bi ja bio nezadovoljan ovakvim postupkom..
ne radim u servisu al kad mene netko zove da mu komp ili paptop ne radi, prvo isprobam one postupke koje je dotični iz servisa naveo, ako ne odklonim kvar, otvaram kučište da vidim što se događa... kvarova ima svakakvih, od procurenih kondenzatora, skurenih proceva, grafičkih, pa do odkopčanih kabela.. itd.. ali ja to NEBI znao da ne otvorim kućište.. e sad, ako mogu odklonit kvar, riješim, ako ne (pod to spada nešt skureno) tek onda kažem trebate kupit to i to novo ili rabljeno, nije me briga.. ja vam nabavim, cifra ta i ta...
uglavnom, čemu onda taj naziv "SERVIS" ako oni donesu zaključak na principu "vidim da ne radi, sigurno je to".. možda u 50-60% slučajeva je TO, al eto, ipak nije svaki put, pa na kraju je to običan neki sitni mali problemčić... dalje, Vi iz (opet da kažem..) "SERVISA" kažete da ne lemite ništa, onda to nije servis, nego "zaprimaonica računala" ili neznam kako bi to drukčije naveo.. ipak, takav SERVIS bi trebao imat jednog ili par ljudi koji znaju nešto oko lemljenja i takvih kvarova, pa ako se nešto da popravit, popravi se, ako ne, tek onda ide nova matična... bar ja tako gledam na pojam SERVIS.. znači POPRAVAK, ne samo zamjena...
T0mB1ll je offline   Reply With Quote