Čitajući razne teme o tv, lcd, kućnom kinu, videu... nemogu a da se ne čudim. Raznorazna spajanja, prespajanja, pc na tv, tv na pc, zvuk tamo-vamo, divix... Kako sam prilično stariji od većine forumaša (nemojte ovo shvatiti da vam želim soliti pamet) to sam imao prilike s godinama pratiti razvoj tv i hi-fi tehnike. Nove tehnologije donjele su svakako i neka poboljšanja, ali miješati pc u sustav kućnog kina ili hi-fi-ja, to je bogohuljenje. Nema tog pojačala, recivera koji može uljepšati bljuzgu snimanu u mp3 formatu. Zato postoje CD player-i od -do, po želji i mogućnosti kupca, original CD ploča koja košta koliko i pc zvučnici (200,00kn) pa većina radije snima mp3 kolekcije ili na HDD, isto je i sa divix-om, slika je toliko inferiorna da je, barem meni, negledljiva, čemu onda ulaganja u televizije cijene 9000,00kn, zvučnike od 15 000,00 isto toliko u pojačala, kablove..., a gdje su ona prelijepa zamrzavanja prilikom gledanja i snimanja, brdo nerazumljivih kockica koje svojom pojavom izmame salve psovki ponosnog vlasnika divix filmoteke. Zato pc za pc, tv za gledanje, a solidan hi-fi za uživanje.