View Single Post
Staro 27.01.2009., 01:38   #852
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Nisma znao bih li ovo stavio u hardverske probleme iili ovdje, pa ajde ovdje da ne otvaram temu. Dakle - konfa iz profila, problem, pad u Orthosu, točnije proc mi ne prolazi Orthos. Detaljnije - prije kojih mjesec i pol, kada sam sastavio ovu konfu koju imam, sam nakon što sam digao proc na 4GHz, testirao sam ga u Orthosu (Small FFTs i Blend), i prolazili su i proc i memorija. Testirao sam oko sat i pol, nisam mogao vise/nije mi se dalo/nisam imao vremena/ne sjecam se tocno razloga. I eto, meni sve tako kako pise u profilu radilo mjesec i pol, i radi i dalje, nikad se nista nije crashalo, ali meni vrag nije dao mira, pa rekoh ajde da konacno Orhos odvrtim malo duze, za svaki slucaj onako, i vidi vraga, i Blend, i kada samo CPU stressam, pada nakon 34 minute. A prije se sat i pool vrtio??? Nije mi jasno. Digao voltazu sa onih dosadasnjih 1,328 na 1,344 i vrtio samo Small FFTs dve cuke i kusur, i radi, ali eto, za Blend nemam vremena sada bas jer je vrijeme za spavanje, no da i prodje, da prodje i Blend 5 sati, jel netko zna zasto se to dogodilo, i sto to znaci, ako znaci ista? Da nakon mjesec i pol na 3 puta krac em vremenu ne prodje? A kazem, nije mi se nista srusilo od tad, niti sami Windowsi, niti kada ganjam igre tipa GRiD, Assassin's Creed i sl. I to po cijele dane, po jedno 5, 6 sati znam igrati u komadu (pocistio semestar pa si mogu dati oduska). Eto, aljda netko zna.

Živjeli!
ABuser je offline   Reply With Quote