Miran.
U fazi izrade je, lol, ovo je u fazi nicega, sta ju uopce stavlja online ako nije ni 1% gotova, ili jos bolje pitanje, koja je svrha ovog topica kad lik nije ulozio 20 minuta na toj stranici?
Ajd se ti fino javi kad to bude gotovo, a ne sad, posto se sad moze komentirat 4 piva koja je lik okacio na sajt i njihove cijene - stvarno revolucionarno.
I nemam se ja sta informirat o liku kad se sve vidi iz prilozenog, i kakve pobogu veze ima di se skolovao kad o htmlu i css-u zna ko ja o baletu.
Prejaka mu je skola, pa lik nije sposoban napraviti 'rounded rectangle', a za koga radi projekt strah me i pitat, vjerovatno neku jaku firmu iz inozemstva koja jedva ceka da im srednjoskolac popise cijene piva u tri trgovine.
Dakle, sve moje kritike su konstruktivne, nista ja ne izmisljam, uostalom, sve se vidi iz prilozenog.
Fino kad to bude licilo na nesta onda se javi, a do tada bolje suti jer ovo spada pod trash, bolje sajtove sam vidjao '95 po netu.
P.S. De snimi samo taj header, lik trci u pustinji i oko njega lete slova 'najshoping', vidi se da i flash rastura, a ni ideja mu ne manjka.
Poz i enjoy