View Single Post
Staro 26.01.2009., 23:25   #564
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Mah,svaki pas se da nauciti,ne postoje pasmine koje su urodene s necim.Mozes ti i od shitzua napravit ubojito psetance.

Šogor u stanu iznad mi ima Americkog staforda,pas koji slovi kao krvolocan,pas za borbe itd itd. Kupljen je u leglu ciji se psi treniraju za ilegalne borbe pasa u hrvatskoj,pas nikad nije bio treniran nesto posebno,niti je isao na dresure itd,svega par naredbi te davanje do znanja sta smije sta ne.Zenka je u pitanju,ponasa se milo i umiljato,zaigrano sa svim ukucanima,i gostima prema kojima osjeti toplinu i sigurnost.

Na svakog novog zarezi i postavi se,ali cim joj pride sa dobrom namjerom,a da je šogor kraj nje i to "odobri",ona je odma isti stari pes ko i prije.Kad osjeti nesigurnost,neces ti uci u kucu bez da je šogor ne primi,ne napada,ali vjeruj mi nije ti svejedno vidjet mrcinu kak rezi na tebe.Kum mi je lovac,i jednom prilikom se vratio iz lova direktno kod nas, i ova je osjetila neki miris valjda i to je bio opci kaos,morali smo je u boks zatvoriti.

Tako da tvrdim,nema veze pasmina,niti je jedan pas pametniji od drugog,svi su oni isti samo je bitno kako ih ucis i odgajas od malena.Kazem,ova je iz legla boraca a ispala je umiljata maza