Citiraj:
Autor d^_^b
Samo da nadopunim malo...Ne moras biti u opasnosti od nekog drugog psa da bi on reagirao... To isto vazi i ljude... Meni su jednom izvukli mobitel iz djepa u tramvaju. Pas je bio kod mene i imao je brnjicu. Ne znam kako je primjetio, ali je odmah skocio na lopova i oborio ga na pod, a da nije bilo brnjice vjerovatno bi ga rastrgao. Radi se bas o njemackom ovcaru.
Ja sam svog dobio kad mu je bilo mozda nepunih godinu dana. Donijeli su mi ga njegovi vlasnici koji su rekli da se ne mogu brinuti o njemu. umjesto povodca oko vrata mu je bio vezan strik koji ga je toliko jako stezao da mu je tu dlaka opala, usi su mu slomljene i bio je nenormalno mrsav.
Evo vec sam njegov ponosni vlasnik nekih 6 godina.
Unazad godinu dana vid mu je slab, skoro da je slijep. Ali ipak to mi je najdrazi stvor.
|
pfff...
Pa meni reagira na opasnost od ljudi jos vise nego na pse, ali to se podrazumjeva. Pa nakraju zato ga i imam. Da mi se niko ne usudi uc ili pric blizu mene. Mislim ta zivotinja je 0-24 na oprezu. Mislim to je ko da imas andjela cuvara kraj sebe. Samo sto ovaj nema krila. Al ima zube. Velke zube.
Meni je ljetos bila jedna dobra scena. Negdje oko pol 4 u noci. Ja doma spavam ko top. Jos sam bio blago pripit jer je bilo neko drustvo kod mene navecer. I sad ja na prvom katu spavam, Hanz samnom na krevetu i grije mi noge i spavomo mi. Odjenom on se sav scima pocne rezat i na vrata. Naravno u postupke men probudi, skine deku sa mene i ajmo van. Reko koj vrag. Dodjem na stenge upalim svijetlo i vidim lokalnog pijanca kak mi pisa po jabuci. Dok sam naso kljuc od vrata na kraju stegi lik je skuzio da imam cucka i bris. Pobjegao je 2 sekunde preko ograde prije nego sto je ovcar doso i vec se spremao za njim da preskoci ogradu, al sam se zaderao ''mjesto'' i stao je. Mislim on je reagirao i cuo kroz 4 zida 50m dalje lika da mi je u dvoristu. A imam susjede koji isto dvoriste prolaze i na njih ne reagira. Naravno nisam pustio psa na covjeka da ga rastrga, ali mislim da vise lokalnom pijancu nece tak skoro past na pamet da mi u vrt ulazi.
A osoba koja bi me isla odjepariti dok ga imam sa sobom bas i nije pametna
Ja se mrtvo hladno po ljeti po noci secem kroz parkice di je sve puno probisvjeti i narkica. Mrtvo hladno.
Takodjer cesto ni ne zakljucavam, jer me boli kurac da mi neko udje. Pas mi je treniran na rukav i znam da moze šestoricu odjednom pojest. Al doslovno pojest. Prvi put kad mi je markirant radio sa psom i zviznuo ga nogom svom snagom mislio sam da mu je rebra slomio. Jok. Samo ga je napravio jos agresivnijim i nabrijanijim. Naucen je da prvo napada za ekstremitete da ne ubije covjeka, ali mislim da kad te copi za ruku i povuce na pod da ti vise nije svejedno. Mislim nije svejedno markirantu sa 60kg opreme valjda na sebi kad skoci na njega, a kamoli nekom lokalnom lopovu.
i da. Ti psi laju samo na macke. Mislim on je tako cool i opasan da samo zube pokaze. A sjaje se i bjeli su