Molim vas pomoć ili me uputite koji bi topic bio prikladniji za moje pitanje. Imam Acer Aspire One bijeli, kupljen u rujnu 2008. Prvi put se pokvario prije mjesec dana, poslala sam ga u Recro da bi mi ga poslali nakon 3 tjedna nazad s novom matičnom pločom. Radio je 2 tjedna i danas je opet umro :-( Bude sve ok, ništa ne nagovijesti poremećaj...normalno radim na njemu, ugasim ga kad ga opet idem upalit - ništa. Upai se zelena lampica na tipki za paljenje kompa ali ostalo ni makac, ekran crn. Mislila sam prvi put da je stvar u tome šta sam puno radila na krevetu na njemu bez podloška pa nije imao dovoljno zraka...međutim sad mu stavljam podložak i opet isto! I prvi i drugi put sam primjetila da se pokvario nakon što sam 10-12 sati prethodni dan kuckala po njemu...mailovi, surfanje, upload slika, slušanje muzike preko neta... Ne kužim šta mu je, kaže serviser da inače ti mali laptopi imaju malo kučište za ventilaciju...inače mi je super laptop i puno mi je drag pa ako netko zna kako da mi se to ne dogodi opet kad se vrati sa (2.) servisa ( u mjesec dana ) bila bi jako zahvalna !!!