Citiraj:
Autor Gilbert5
Mjesto radnje: Vemil
Reklamirani proizvod: Sapphire 2600XT 256
Ovako ide priča: Prodavao sam 4850 i pod račun uzeo navedenu karticu. Karticu sam posudio frendu i kartica je riknula nedugo prije isteka jedne godine garancije. Otišao je DVI izlaz i predana je na reklamaciju. Placena je malo preko 600kn.
Prije par dana sam dobio poziv da takvih kartica više nemaju, i da mi žele dati HD4550 u zamjenu. To sam odbio, i rekao da želim nadoplatit ako treba i uzeti nešto po svom izboru.
Danas dolazim u vemil i lik vadi HD4550 i veli da je to to. Ako mi ne paše da zovem Zagreb. Lijepo velim. Želite mi podvaliti 64bitnu karticu. Onda kreću priče da je ova jača i tak to.
Fino sam uzeo onaj papir za zamjenu i normalno da nisam ništa potpisao i lijepo sam otišao.
Sada ću im tako zabiberiti inspektorat na vrat i neka se jebu. Varaju narod i zarađuju na neznaju kupaca.
|
Bravo , tako treba , ne daj im za pravo da ti prodaju maglu i da oni dva puta zarade na tebi . Dobro da nisi nista potpisao . I kod prijave mozes i naglasiti da ne samo da ti zele uvaliti duplo slabiju , vec i da ne ide nova garancija .