View Single Post
Staro 26.01.2009., 17:33   #552
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Njemacki ovcar je rijetka pasmina. Ono sto vidis u 90% po gradu i selima je nekakav vučjak ili kako to vec zovu, tj. nije cisti NJO.

U tom grmu lezi zec. Ljudi cim vide psa koji je imalo slican NJOu odma jao vidi Vučjak i gotovo. To nije njemacki ovcar. Zna se kako izgleda njemacki ovcar i zasto je to cijenjena pasmina.

Tak da to jos jedan njem. ovcar mozes pripisati samo neznanju rvatskog naroda.

Uzmes pravog, sa papirima pomogucnosti da mu je barem jedan roditelj sampion da si zicer da neces imat invalida od pesa, koji iovako i onako imaju problema sa kukovima zbog forsiranja linije sa izrazenim stavom garda.

Mislim to ti je ako mene osobno pitas jedina pasmina koja je fakat za sve uvjete i sve prilike. Od toga da je maza od toga da je takav cuvar da ga se ja nekad bojim. Slusa, ne unistava, ne kopa. Mislim meni je taj pas znao biti sam u kuci po 12 sati da nije tepih pomaknuo, a kamoli izgrizo namjestaj.

Neke stvari brze skuzi nego sto bi neki forumasi. Stvarno ono strava od psa. Mislim trenirao sam sa njim godinu dana u KOSSPu i vidis kolko je superioran svim ostalim pasminama, ali bas svima. Svi imaju neku manu, tvrdoglavost, ovo, ono, al on je bas ono - the pas.

Odličan post. Uvjeren sam da će moj sljedeči pas biti Njem. ovčar. Samo mi reci kakvi su kada su u društvu drugoga psa? Ono da ne polude il tak neš, jer imam već jednog muškog pesa pa da nebi bilo fajta. Dobro dok se uzme kao štene pa i večinu djetinjstva provede sa drugim psom vjerovatno se full naviknu jedno na drugoga.

Samo kad ga budem uzimao uzimat ću u kasno proljeće/rano ljeto.

Crap, već je tolko sati , polako se moram na posao spremat.