Citiraj:
Autor Pippincro
gle to napajanje nemoze biti necujno cim ima 80mm vent - koji se pri loadu vrti na preko 3000 okretaja valjda.
Tebi je osobno tiho jer nikad u zivotu nisi vidio pravilno utisan komp, a dok igras (i u normalnom radu) ti 10-tak ventilatora (avion style hd3870 i cpu) normalno nadglasava vent na napajanju.
Iskljuci vent na cpu-u, stavi neku pasivnu grafu i iskljuci ventove na kucistu pa da vidimo jel uistinu necujno (posebice kad se upogoni neki programcic koji barem malo opterecuje konfu).
Dajem ruku u vatru da bi ga ja itekako cuo, a sigurno i jumbo koji ima malo drugacije zahtjeve od tebe.
Josh jednom - napajanje s ventovima, ma od kojeg proizvodjaca bilo - nije, jednostavno nije necujno. Onaj tko tvrdi da je, jednostavno nije vidio i cuo utisanu i skladno slozenu konfiguraciju pored sebe. Tocka
|
kao 1. spavam pola metra od kompa i mogu cisto normalno spavat tako da je tiho..
kao 2. u kompu nema 3870 nego je integrusa pa bas zato govorim da je gotovo necuno.... druga bi stvar bila da je unutra sapphirka 3870 sa dual slot hladenjem
kao 3. iako psu ima samo 80mm vent fakat je necujno....bez obzira na okretaje i sve... jer kad sam prije imao msa od 550W i kad sam stavio ovo dozivio sam preporod...iako je ms imao 120mm + 80mm vent
kao 4. u kompu nemam nikakvih p*zdarija i ventilatora, tako da neznam, kako bi to moj komp trebao biti bucan ?
ako nekom nije tiho napajanje kraj kojeg ja spavam vec 3 mjeseca onda neznam sta bi uopce ljudi trebali kupiti i kakve bi pare trebali bacati na neznato tise napajanje...