Citiraj:
Autor hammer_of_thor
 Nisam znao da su tak skupi. (Mislim "skupi", hebiga, 500€ je ništa ako daješ za nešto što ti može apsolutno svaki dan učiniti lijepšim i što češ jednostavno dati za predivnu životinju). Ali mislio sam da su ipak jeftiniji malo, kad se uzme u obzir da je to "tek još jedan njem. ovčar" (kak to inače ljudi gledaju) a ja tu pasminu obožavam.
Budem se razmislio, imat ću te u vidu 
|
Njemacki ovcar je rijetka pasmina. Ono sto vidis u 90% po gradu i selima je nekakav vučjak ili kako to vec zovu, tj. nije cisti NJO.
U tom grmu lezi zec. Ljudi cim vide psa koji je imalo slican NJOu odma jao vidi Vučjak i gotovo. To nije njemacki ovcar. Zna se kako izgleda njemacki ovcar i zasto je to cijenjena pasmina.
Tak da to jos jedan njem. ovcar mozes pripisati samo neznanju rvatskog naroda.
Uzmes pravog, sa papirima pomogucnosti da mu je barem jedan roditelj sampion da si zicer da neces imat invalida od pesa, koji iovako i onako imaju problema sa kukovima zbog forsiranja linije sa izrazenim stavom garda.
Mislim to ti je ako mene osobno pitas jedina pasmina koja je fakat za sve uvjete i sve prilike. Od toga da je maza od toga da je takav cuvar da ga se ja nekad bojim. Slusa, ne unistava, ne kopa. Mislim meni je taj pas znao biti sam u kuci po 12 sati da nije tepih pomaknuo, a kamoli izgrizo namjestaj.
Neke stvari brze skuzi nego sto bi neki forumasi. Stvarno ono strava od psa. Mislim trenirao sam sa njim godinu dana u KOSSPu i vidis kolko je superioran svim ostalim pasminama, ali bas svima. Svi imaju neku manu, tvrdoglavost, ovo, ono, al on je bas ono - the pas.