Upravo tako - interesira me kako ovlašteni Lenovo (ili HP, Toshiba, Dell...) servisi rade u drugim državama? Mislim da ne rade ovako, ustvari sam poprilično siguran, jer sam na jednom stranom forumu pratio raspravu oko neispravnog MSI laptopa.
Liku je nešto crklo, a laptop nije više bio pod jamstvom. Odnio je u ovlašteni servis i nakon par dana rekli su mu da mora ići u centralni servis u Berlinu (dešavalo se u Njemačkoj). E, sad, ne sjećam se detalja, ali znam da se čovjek žalio jer je dijagnostika trajala tjedan dana, a popravak, premda račun nije bio velik, trajao je daljnjih 2 tjedna (to je i bila tema rasprave).
Zaključak: postoji jedan centralni servis koji servisira i elektroniku. Ostali ovlašteni servisi rade jednostavnije popravke (dakle, zamjenu komponenti, ukoliko dijagnoza pokaže da je otišao hdd, neka miniPCI kartica, kakav konektor...), ali dijagnostiku i servis matične ploče, ukoliko je kvar dovoljno mali da je to isplativo, obavlja centralni servis sa za to obučenim i certificiranim kadrom.