Citiraj:
Autor quazar912
LOL koliko ja vidim sve što ti kupiš rikne??? pa sad me zanima da nije problem u tebi...jer meni još nije crkla nijedna komonenta iz kompa od kupovine 2004. godine!! (da nebi bilo zabune taj iz 2004 nema više, htio sam reći da nakon toga sve što sam kupio je ispravno, pa čak i Smartvision LCD 19" serija 9005
koji ni nakon 2 i pol godine nema ni jedan mrtvi pixel)!!!
stvari mogu riknuti i nije ti smak svijeta al daje ondai majte neku alternativu, pogotovo kad od dana kupnje do kbvara prođe godina-dvije, a znam koliko brzo se komponente mijenjaju.... 
|
Frende, kako rekoh - imam dosta opreme.
Imam nekoliko računala i stalno se nešto mijenja. Na starim kompovima, od 90-ih do prije nekoliko godina, rijetko kad je nešto rikavalo i stari pentiumi npr. nikada nije imao problema, a sada eto...rikaje.
Možda ostavljam dojam da rikaje sve, ali nije to ni blizu istinito. Evo, objasni ti meni što to natjera mog godinu i pol starog Samsunga da umjesto određenih nijansi sive, sivo-plave boje pokazuje zelene piksele i molim te objasni mi kako je to moja greška?
Radi previše? Smetaju mu idealni uvjeti? Ili to možda ide na onu šemu: što manje znaš o tehnici to bolje tehnika radi?