Haj društvo. Vidim da ste OK, pa sam se odlučio kod vas registrirati i naravno imam odmah jedno pitanje: Kupio sam novi komp. u komponentama: -HDD seagate 500w -DDR2 4gb, PC6400 OCZ -DVD -CPU AMD Athlon64 X",dual core -MB Gigabyte MA78GM-S2H -kučište Thermaltake s 2 12cm ventilatora i stavio sam napajanje Codegen PS 500w. Sve je OK, dobro radi i bilo bi tiho da ovo napajanje ne ruži ko ludo. Mislim nije to tak glasno (veli frend da je to normalan zvuk) da ja nemam osijetljive uši. Radio sam dugo sa tihim laptopom pa mi je ovo preglasno. Inače, poslje sam skužio da meni ne treba jače napajanje od 300 w, pa tako nemam ograničenje u jačini. Gledam sad na internetu super silent napajanja, ali nisam siguran da li je to stvarno tiho, pa molim za savjet. Našao sam par interesantnih, pa ako mi možete reći koji je od njih najtiši: -Seasonic 380w 80+ -Corsair CX400w ili VX 450w -Antec TPtrio 430w -Enermax ATX 425w pro82 -LC Power Green power 550w Naglašavam da bi rađe prošao jeftinije, nego da prođem skuplje.
http://forum.pcekspert.com/images/smilies/thumbup.gif Lijep pozdrav