View Single Post
Staro 25.01.2009., 23:44   #229
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Bio jučer u dvorani pa da se okrznem...
Prvo, natjecanje u navijanju je neka nova glupa sportska disciplina koju valjda samo mi hrvati možemo izmisliti. Usfalilo neprijatelja pa ajmo međusobno...šta me briga tko je bolji, navija se za iste. Pozdrav dvojici spikerski bisera koji su ovu disciplinu često spominjali...
Drugo, valjda pola ljudi nije bilo iz Zagreba...šta Zagrebe, šta ajmo zagrepčani...o čemu trabunjaju.
Treće, već je netko spomenio, da je bilo 1000 pravih navijača poveli bi i ovih 14000 sa sobom. To je bio slučaj u Splitu i najveći razlog zašto se pjevalo. Jbg, ovako krene pjesma, šansa za gol, gol i pjesma stane. Fali ovih 1000 ljudi koji ne gledaju utakmicu nego navijaju.
Četvrto, ali ne najmanje važno, cijeli donji dio Arene nije bio u prodaji nego je podjeljen pitaj boga kome. Ne znam po broju ali odokativno to je više od pola karata. Taj dio se napunio tek pred samu utakmicu HRV-HUN što dovoljno govori koliko ti ljudi volje rukomet. Jebeš ga, ne doći na utakmicu ŠVE-FRA je meni ne shvatljivo. Dio na kojem sam ja bio (C sektor gornja tribina) je bio skoro pun već pred kraj SLO-KOR i navijalo se i pjevalo pošteno...e da, i koja truba je bila.)
Što se tiče organizacije i same dvorane, pa nisam se nešto oduševio. Arena je opako sfušarena. U bašći imam ljepše stupove nego što su oni oko Arene, 5 minuta prije otvaranja ulaza tetke čiste hodnike s kantama i krpama, pola sata prije utakmice iste tetke brišu teren i zidove Arene(WTF?), Semafor krepao i više od pola prve utakmice nije radio. Muzika preko razglas i ne zvuči nešto ekstra...bar na ovoj visini di sam ja bio. I šećer na kraju...dam 400 kn za kartu , zavalim se u sjedalo da probam te "kao u Allianz areni" sjedalice i dočeka me ovakav prizor... http://slike.hr/vidi/opa1.jpg
Živio Alcatraz!
Sreća da su na ovom dijelu tribine svi bili za stajanje...SLO-KOR odgledao sa tuđeg sjedala a ostatak prestajao kraj svog sjedala.
E da, pohvale Zagrebu na organizaciji prijevoza...jest da sam se osjećao ko da se borim za ulazak u Ginesovu knjigu rekorda pod retkom "najviše ljudi u autobusu" na putu nazad ali ljepše nego 45 minutno šetanje do auta.