View Single Post
Staro 25.01.2009., 21:21   #217
MIK
no fear
Moj komp

MIK's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Ne pričam o badelu nego o navijanju jučer,kad već,za nas. Meni je bilo prilično žalosno,tim više šta si ti u pravu,dom sportova je bio kipući vrč naspram ovog. A sve ostale priče,di sam ja bio,di si ti bio,di ja nisam,i te spike tipa čiji je pimpek veći,ipak čemo ostaviti ili za PM,ili za neku iskricu. Spiker je pušiona i navijači su bili pušiona naspram atmosfere u Splitu,to je osobno mišljenje.
Ne kažem da su navijači trube,u Zagrebu,ali nešto mi je bilo preumjetno, jednostavno nije bilo dišpeta,da se napravi neka spaćka..nego miiiiirkooo i onda pola ekipe šuti. Ovaj se dere zovi samo zovi,ovi pjevaju u boj u boj.. ma mislim,rekao sam sve šta sam mislio. Popravit ćemo na Francuzima atmosferu..idem naravno,sa šibenskom kapom.

Ne mogu si pomoći ali truba me užasno živcira,želim čuti revanje,drpanje i vrištanje ljudi i to njih 15 000,a ne spikera kako se dere zovi samo zovi ili nekog ciganskog trubač-vonabija.
Šola je sam rekao da se ni u Splitu nije navijalo na prvim utakmicama kao na kraju. Danas se navija puno bolje. I mene nerviraju trube a i voditelj je koma ubiciva se kad ne treba i prekida navijanje...

p.s. moj je pim*ek veći EOD
MIK je offline   Reply With Quote