View Single Post
Staro 25.01.2009., 21:08   #214
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor MIK Pregled postova
@thedream
Očito da nikad nisi bio na rukometu kad je igrao Zagreb u ledenoj dvorani doma sportova-dvorana naprosto proključa.
Da te demantiram da se na sjeveru loše navija.
Istina, u Splitu se na zadnje dvije utakmice odlično navijalo. Hrvatska - Kuvajt i nije bilo neko navijanje, ipak navijanje ovisi i o "težini" utakmice.
Ne pričam o badelu nego o navijanju jučer,kad već,za nas. Meni je bilo prilično žalosno,tim više šta si ti u pravu,dom sportova je bio kipući vrč naspram ovog. A sve ostale priče,di sam ja bio,di si ti bio,di ja nisam,i te spike tipa čiji je pimpek veći,ipak čemo ostaviti ili za PM,ili za neku iskricu. Spiker je pušiona i navijači su bili pušiona naspram atmosfere u Splitu,to je osobno mišljenje.
Ne kažem da su navijači trube,u Zagrebu,ali nešto mi je bilo preumjetno, jednostavno nije bilo dišpeta,da se napravi neka spaćka..nego miiiiirkooo i onda pola ekipe šuti. Ovaj se dere zovi samo zovi,ovi pjevaju u boj u boj.. ma mislim,rekao sam sve šta sam mislio. Popravit ćemo na Francuzima atmosferu..idem naravno,sa šibenskom kapom.

Ne mogu si pomoći ali truba me užasno živcira,želim čuti revanje,drpanje i vrištanje ljudi i to njih 15 000,a ne spikera kako se dere zovi samo zovi ili nekog ciganskog trubač-vonabija.

Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Kolaju price po Rovinju i Porecu da se srpski igraci od utakmice s Brazilom nadalje (ukljucujuci tu,koju su izgubili) na veliko klade protiv sebe i da su vidjeni po lokalnim kladionicama. Moze biti patka,ali i ne mora.
Nešto slično sam čuo,da..kad je Tipsarević igrao kod nas,da voli stavit kontra sebe ,ali ovo šta su im danas napravili poljaci je živi smijeh,ne mogu a da ne pomislim da si u pravu potpuno,i da se složim. Ogroman je bio prvo koef. na poljsku 2.20,a na hendikep s toliko razlike,uf..
thedream je offline   Reply With Quote