Ma ruku na srce,od animiranja publike,do pjesama,pa do ponašanja same publike,sve je debelo debelo ispod splitskog nivoa,ono doli je bilo pravo grotlo, ovo je više kao sprovod,sa povremenim ushićenjima,kad saznaš da ti je nešto pokojni ostavio na listu.

Dobro,ja sam dalmatinac,ali kao navijač gledam,imam dojam da je ljudima dosadilo izderavanje zovi samo zovi,jer to ne možeš cijelu tekmu,ili bijelo crvena polja hrvatska. Ipak su morali neke popularnije pjesme za animiranje publike za podizanje morala pustiti. A Thompsona neću ni spominjati,pola ljudi nije beknulo kad je lijepa li si išlo.
Dok je dolje ludnica živa bila na Nižetićevu Dalmaciju,pa Milo Hrnić - More moje sinje,to su antologijske stvari,Morsku vilu neću ni spominjati,ali to je stvar temperamenta. Protiv toga se ne može.
Tu nitko ne može nadjačati Split,Zadar i Šibenik,srednjodalmatinska fanatičnost je jednostavno nenadhebiva kad igra Hrvatska repka,u bilo kojem sportu. Mi smo luđaci bit ćemo prvaci

. I kad je krenula Dvornikova Ništa kontra splita,dvorana u transu,ma to može samo dalmacija.
Žao mi je atmosfere malo jučer,u 70% vremena se više čuo animator nego publika a to je prežalosno s obzirom na 15 000 ljudi u dvorani, i glupa neizbježna truba i nekakvi bubnjevi,polububnjevi,ili je netko tek probušio balon.

Nije mi to to u Zagrebu...NHF.