View Single Post
Staro 25.01.2009., 04:49   #189
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ne shvacas,nije uzalud da imamo najbolje navijace,ali da se u splitu navijalo ko i u zg-u,nebi nista rekao,ali split je daleko bolji bio u podrzavanju nase repke nego ovi teatralci iz arene. Teme i rasprave o navijanju naravno da su proizasle,jer treba pohvaliti ekipu iz splita koja je bodrila nase u ne tako atraktivnim tekmama. Fali ovdje i navijackih skupina,da ih je samo tisucu,dvije (od 15000ljudi) da vidis kako bi grmilo arenom. Dovoljno ih je 1000 na lokalnim derbijima pa lijepo odzvanja.

Kazem mozda jesam razmazen splitom,ali vjeruj mi da bi atmosfera bila puno paklenija da tisucinjak ljudi 90% tekme navija,a ne samo trubi s onim glupim trubama,i udara sa reklamnim drekovima onim

Ali posto je 99%ljudi tamo doslo samo vidjet "kak arena izgleda" da se moze susjedu pohvalit kak je on bio na tekmi,tesko.U splitu se vidjelo i po transparentima da je bilo jako puno navijackih skupina,ljudi koji znaju kak se i kad bodri momcad.

Vjeruj mi,da se dobro navija,idemo do zlata sigurno,jer publika je ono sto te tjera da ides bolje i bolje.