24.01.2009., 14:15
|
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Autor Overhaul
Je, ali nisu ti u istoj grupi uvik isti ljudi
Inace, to ti je lutrija, nema pravila i to sto spominjes da si radio, radili su i svi drugi koji su pak imali probleme. Ja znan imat dva identicna stroja na poslu, da imaju iste windowse, i hardver i programe, i jedan radi na jedan nacin, drugi drugacije. e sad ko je onda pametan, ko lud, i koji hardver dobar a koji los...kad su isti?
A s druge strane, ako se pojavi situacija da 25% iskusnih korisnika pocinje prijavljivati probleme, onda je negdje smrdi 
Da ne spominjem da za ovo sta san ja spominija, da bas svima sa ATI radeonkama zapinje Autodesk Mudbox2009 - okej; virujen da i Autodesk nije nesta pametno napravia, ali sigurn je i do atija: jer ljudi prijavljuju da im sa starim driverima radi. Ja to nemogu potvrdit, jer stari driveri ne prepoznaju moju karticu. Prestari za nju :/
|
Slazem se... Vecinom vrimena je lutrija, jbga jednostavno je tako. Meni su se takodjer dogadjale neke cudne neobjasnjive stvari sa identicnim komp. Tipa jedan radi ko podmazan drugi uzas, hardver isti osim hdd-a itd...
Hehe btw. naglasak ti je zakon