prvo da kažem kako je bilo do jaja... stvarno se dugo nisam ismijao tak, ekipa klasično pro.
nadalje
došao doma u ne baš sjajnom izdanju, a stara taman ispraćuje frendice od doma (moje bivše profke iz osnovne mahom), ja izlazim ko poplava iz onog taxija, ulazim u kuću i naravno žderem ko sacpra jer sam brijem popio valjda gajbu solo, na to zove ovaj paraplegičar gabre i uopće se ne sjećam kaj smo pričali... veli stara da ništa posebno, valjda mu je falilo ljubavi pošto se čupavac spanđo sa nekom ženskicom (nisam svjedočio tom činu, ali sam svjedočio ignoriranju sa njegove strane za potrebe ulaska u ženske gaće... peechko vulgaris)
uglavnom nakon takvog ignoriranja prijatelja, minimalno svadbu očekujem, a ako je bio one-night-stand, onda više ne pričamo čupavče
pošto me nije bilo red je da zaključimo godinu sa pregledom profila (sorry ak sam nekog izostavio, pjan sam još):
jelc - matori
masni - smiješan, klonuo duhom (žena, links, božićnica, lipa, plastične boce...)
mentol - beđer
daddy - baki
hamm - prehlađen i dosadan sa onim svojim kapima, a sa strane 300 litara pive
su - vidi gore
gabre - pravi drugar, ali curica jer bljuje od cuge iduće jutro
amd - zna i zvučnike osim mup-stva
fleks - lažni hrvat i lažni audiofil, ima fotić za curice
vuco - curica kakva bi trebala imat fleksov fotić
blek šmek - most wanted i keanu rivs, čujem da je zakapario već novu kuhinju i otplatio auto koji još ni u salonu ne znaju da su prodali
ja - pro
imam samo jednu:
http://free-zg.t-com.hr/matija/forums/fishkal.jpg
bez komentara - šuti i muti.