Ovo su stvarno jebeni talenti..
Prekjucer mi stigne opomena za bla, bla-65kn i sjetim se da je to maxtv...I pišem ja njima mail zasto bi mi naplacivali nesto 65kn kada sam ja to uzeo u PROBNOM roku za 1kn...i gospoda vrate ovo:
Citiraj:
nastavno na vaš mail, želimo vas obavijestiti da je uvidom u bazu podataka utvrđeno da je Maxtv usluga zatražena dana 11.08.08. kada je cijena mjesečne naknada za MAxtv Probni period iznosila 65,00 kn i Maxtv prijamnik 300,00 kn
|
JA sam zatrazio maxtv 27.7.08 kada je još trajao probni rok, no maxtv nije dolazio 2 tjedna.
Zovem SZK objasnim stvar i kazu javit ce mi se, sljedeci dan zove frajer i kaze da se zahtjev za maxtv pogubio te da cu dobiti maxtv try n buy uslugu tj sva tri mj za 1kn...
To je bilo 11.8.2008, sto bi znacilo da je onaj ljubazan "dobitcetepostarojcijeni" gospodin podnio zahtjev umjesto mene i one sve silne isprike na izgubljenom zahtjevu mogu objesit macki o rep.
Nema teoretske sanse da im ovo sada platim, eh da jos jedna za kraj od njih..
Citiraj:
Nadalje, uvidom u račune nije evidentirana naplata Maxtv prijamnika stoga Vam molimo da nam dostavite primjer računa na kojem je isti naplaćen.
|
Placeno je jednokratno 50kn ili koliko vec u prvom racunu koji je stigao..