View Single Post
Staro 24.01.2009., 03:02   #1385
karuro
Premium
Moj komp

karuro's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova
To se meni jednom dogodilo na grafi. Ugl stavio sam Accelero S1 i htio sam napraviti pasivnu grafu. U idleu je sve sljakalo no kod teskog loada nakon par min mi se upalila ta ledica na grafi i nestalo je slike i ugasilo komp. Skuzio sam da su mi se VRM-ovi pregrijali i da je zato sve stalo. KAd sam stavio vent sve je sljakalo bez i jednog problemcica (osim drivera )

Hmhm al meni je originalni hladnjak na njoj i komp se upali i radi al nemam slike jer ona ne dela neg svjetli ta crvena lampica na njoj... nemam pojma kaj je.. pada mi na pamet da je grafa u k...., da je PCI Express port u banani na maticnoj il da je onaj 6 pinski kabel u banani... posto sam zadnji komp slago prije pet god. ovo mi je bilo skroz novo pa sam posumnjo da sam mozda nes krivo spojil al sam provjerio 10 put vec dal je sve ispravno spojeno i je.... ne znam sve mi se cini da cu morat platit deckima u adm-u il negdje drugdje da mi naprave analizu da otkrijem koj je k...c u pitanju jer nemam jos jednu maticnu il graficku da isprobavam... psmt inace grafulja je xfx hd4850 ak to ista znaci..
karuro je offline   Reply With Quote