View Single Post
Staro 23.01.2009., 23:21   #5
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Warcraft1980 Pregled postova
omg, kao da svoju ženu čujen kad smo se tek oženili

sićan se da san igra diabla i strongold po par dana bez prestanka,ono, nakon posla, pa je počela pritit da će me ostavit, ako ne odprčin od kompa,
no ja krelac san zna nakon posla kod brata otić igrat igre, a njoj bi reka da san na poslu. I tako je to, bogami, trajalo par miseci, sve dok nije došla na kavu kod mog brata i cure mu, a ja, car mlatin po tipkovnici
Tada nije pričala samnom 10-ak dana, a meni divota, znate ono, ima slike, nema tona, i mogu prašit po kompu koliko me volja.
Poslije san nadogradija svoj komp u firmi da mogu igrat igrice, pa san zna tuć prekovremeno po dvi-tri ure dnevno.
Onda san, igrom slučaja, kupija još jedan laptop i poklonija ga "njoj", državnom neprijatelju broj jedan. Na početku ga nije tila ni upalit, pa kroz tjedan dva je onako, malo uvečer prošvrljala netom, a sada je situacija da imamo svak svoj laptop, te smo popodne svak na svom i to ti je to.
Ona si je našla zanimaciju poput filmova, facebooka i slično i mene se nedira

Jebga win, tribaćeš malo pritrpit ( cca 2 godine), dok joj nedosadi pizdit za svaku "sitnicu", a poslije će sve doć na svoje

Edit:
kupija san wii kad smo bili na godišnjem u švici, sad i zajedno igramo
Jedan od najboljih postova danas...
Care.
IcyTexx je offline   Reply With Quote