View Single Post
Staro 23.01.2009., 19:09   #30
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005
Koja sapunica

meni se cini da se cijela ova rasprava razvila iz jedne cinjenice koju sick boy ne vidi/zeli priznati : u ovlastenom servisu nisu spremni/nije im u opisu posla/ne prakticiraju to da idu rastavljati laptop i dio po dio gledaju di se nesto odlemilo . Dakle oni jednsotavno tako ne rade , a ne rade tako zato sto im bi to bilo apsolutno neisplativo. Oni imaju tih 5 tocki koje je covjek gore napisao-napajanje ekran maticna hard i ram , i jednu po jednu provjeravaju sta je od toga faulty.kad nadju krivca , njega zamjenjuju . nema tu rastavljanja brisanja prasine stavljanja paste ni lemljenja.

drugim rjecima : kad ti nesto rikne van garantnog roka , prvo ides u sve moguce neovlastene servise za koje si cuo da su dobri. ako ti nitko do njih nezna popraviti kvar a emotivno si vrlo vezan za tu neku napravu, ides u ovlasteni i odrjesis kesu.

ps
ako smatras da taj Lenovo servis nevalja , dat cu ti primjer Samsung mobitela i samsung servisa (cak nije ni ovlasteni!!) gdje kad mi je na samsung kliznom mobitelu nakon godine dana koristenja nestalo slike i tona , skoro mrtav bio mobitel , u tom servisu (sa vazecom garancijom jel) je mrtvo hladno receno da flat kabel i zvucnik nisu u uvjetima garancije i da to placam sam .

cijena?~40 posto trzisne vrijednosti mobitela.
Hrvoje xyz je offline   Reply With Quote