Laptop uopće nije u takvom stanju kako ga vi opisujete (prije sat vremena sam radio na tom laptopu, jer ga kolega i dalje nosi na posao). Ima dva puknuća kod šarki i to je sve što se vidi s vanjske strane.
Kao što rekoh - kvar uopće i nije bio na matičnoj ploči. Pitaću prijatelja elektroničara kad ga vidim da li je čitač kartica moguće odspojiti od ploče ili je on sastavni dio iste.
No, vi i dalje tvrdite da niste rastavljali laptop, a činjenica je da je laptop bio rastavljan. Dakle, ili lažete ili ga zaista niste rastavljali, a u tom slučaju niti u ludilu niste mogli biti sigurni u svoju dijagnozu (koja je, kako se pokazalo, bila pogrešna - toliko o iskusnom serviseru).
Naposlijetku, mogli ste lijepo čovjeku objasniti da vi servisirate samo zamjenom komponenti i da je s, vašeg gledišta, moguće samo zamijeniti cijelu matičnu. Ustvari, što mu niste rekli da vi mislite da je matična, jer nikako niste mogli biti sigurni u to, a kvar je možda moguće i jeftinije otkloniti u elektroničkom servisu, jer da mu ja nisam preporučio da laptop odnese ovom prijatelju (a preporučio sam mu jer je taj prijatelj već popravio dosta neispravnih elektroničkih naprava - od mobitela, monitora do laptopa) on bi taj isti laptop bacio u smeće i bio prinuđen kupiti novi. Ovako ima potpuno funkcionalan laptop, a popravak nije platio ništa! Bojim se zamisliti koliko je laptopa zbog ovakve neprofesionalnosti završilo u smeću.