Citiraj:
Autor bluefluid
bas me zanima kolka je para u igri kad ovako nesto pise odmah na pocetku specifikacija novih drivera...
a druga stvar - ma ovo vise nema smisla, pa svaka igra koja je navikana do yaya zahtjeva nove drivere! pa wtf? uskoro ce biti potrebno imati zadnjih 10 verzija drivera i kad zelis nesto igrati stavis onaj driver koji najvise pase određenij igri... bzvz
|
S time se slazem, a da ne govorimo o tome kakvih sve bugova imaju u sebi te instalacije drivera, mislis da si ga cijelog maknuo iz sistema prije nego ces stavit drugu (stariju) verziju a kad ono u color managementu stoje izlistana 3 monitora umijesto 2, situacija sa 181.22 na 180.48 (jer volim tournament).
I tako nekoliko puta pa onda cudjenje zasto su win u banani, ili jos bolje zasto sa starim driverima nemam stare performance.
Mozda da okupimo nekoliko prosijecnih ili malo boljih programera pa da napravimo aplikaciju koja moze jednostavnim klikom ucitat odredjenu verziju drivera, npr. imas listu jedno 10ak drivera samo kliknes na onaj koji ti treba i onda pokrenes igru, mislim da bi i mi mogli zaradit