Citiraj:
Autor Old Iggy
Par stvari: ako je prijenosnik bio u takvom stanju (pad, napukline itd.) te ukoliko je bio takav opis kvara, postupak servisa je OK.
Drugo, nema tipke za paljenje (koliko se sjecam raskopanog N100), vec je function board taj koji je morao biti odspojen. Da li je na to kolega mislio? Da bi se odspojio FB mora se poprilicno kopati - cover, tipkovnica i tek onda FB.
Sve u svemu - cini mi se korektno odradjen posao servisa. Lemljenje i slicno kod ovlastenih servisa bas i nije uobicajena stvar, a posebno ne s opremom u takvom stanju.
Srecom, imas prijenosnik koji sad radi i pazi na njega.
|
Prijenosnik je imao pukotine na kućištu, ali je radio s tim pukotinama. Postupak servisa nije OK, jer su oni rastavili laptop i nisu ga pošteno sastavili nazad. Ili ga nisu niti otvarali (kako sami tvrde), negu su "iz iskustva" zaključili da je matična i htjeli ga oženiti za 3k kuna, a moglo se desiti da kvar uopće nije na matičnoj ploči (kao što i nije bio). Dakle, kao što sam i njima postavio pitanje: što da se kolega odlučio na zamjenu matične, pa je oni naruče, pa spoje, pa skuže da opet ne radi? Pa da otkriju neku trivijalnost i srede. Jel' bi i tada naplatili matičnu? Mogu se okladiti u što god hoćeš da bi (premda će, naravno, tvrditi drugačije).
Što se tipke/FB-a tiče - ne znam, nisam bio prisutan kad je laptop otvaran i nemam pojma kako izgleda iznutra, prenosim samo priču od kolege kojeg jako dobro poznajem i znam da ne laže (uostalom, taj laptop nosi na posao, pa sam bio cijelo vrijeme upućen u stvari i ja sam ga i savjetovao da ga odnese ovom prijatelju elektroničaru).
Oprosti, ali nikako ne mogu reći da je posao servisa korektno odradjen.