Citiraj:
Autor Sn4k3
Nisam bas ima iskustva u inst. ATI drivera pa sam cita po forumu i pravilno radija proceduru sa cleanerom itd. Poanta jest da sam zadnjih par ver. drivera inst priko onih starih i ama-bas nikakvih problema nije bilo... hmm, neki ce reci cudno  ... Mozda sam ima malo srice, ko zna.
Na kraju krajeva ispada ko sto je Jelc reka, jednoj grupi ljudi uvik radi, dok drugoj bas i ne...
|
Je, ali nisu ti u istoj grupi uvik isti ljudi
Inace, to ti je lutrija, nema pravila i to sto spominjes da si radio, radili su i svi drugi koji su pak imali probleme. Ja znan imat dva identicna stroja na poslu, da imaju iste windowse, i hardver i programe, i jedan radi na jedan nacin, drugi drugacije. e sad ko je onda pametan, ko lud, i koji hardver dobar a koji los...kad su isti?
A s druge strane, ako se pojavi situacija da 25% iskusnih korisnika pocinje prijavljivati probleme, onda je negdje smrdi

Da ne spominjem da za ovo sta san ja spominija, da bas svima sa ATI radeonkama zapinje Autodesk Mudbox2009 - okej; virujen da i Autodesk nije nesta pametno napravia, ali sigurn je i do atija: jer ljudi prijavljuju da im sa starim driverima radi. Ja to nemogu potvrdit, jer stari driveri ne prepoznaju moju karticu. Prestari za nju :/
@segregator:
Super thread, provjerit cu navode i linkove kad dodjem s posla

fala!
Edit: Probao oba patcha za Vistu64 sa Microsofta,
no pri instalaciji mi tvrdi da je sistem up to date i da je noviji od tih updatea -
vjerojatno je dakle to sadrzano u SP1, jer kolko vidim ti patchevi su stari dvije godine.