Nisam imao nijedno kučište, isto kao što 90% ljudi koje pljuje po TT-u nije imalo TT
Jel Fleks razlog da se mrzi TT?
-
"Navratio sam na jedan forum i vidio par ljudi sa 3+ tisuće postova da pljuju po TT-u kao največem smeču ikada, tu ću novonaučenu misao napisati na zadnju klupu 5 razreda OŠ XX i podijeliti sa svim frendovima, nek cijela Hrvatska mrzi TT" 
Tako nekako to ide...
"TT suckz!1!!!1" ugravirano na klupu
Nije ja vs. svi ostali, čisto BMK za TT i da propadne sutra nebi ni trepnuo
CM 590, bar sa aspetka izgleda, nije nešto, pretjerujem kad kažem da je ružan (ali pretjeruju i svi koji pljuju po apsolutno svemu TT-ovom), nego je "prejednostavan" OK tko voli minimalizam.

Ja volim plexi bočne stranice, volim vidjeti hrpu elektronike koja veselo kuca unutar kučišta, zaobljene linije, "nestandardne" oblike...
Daleko od toga da to nije dobro kučište, vjerovatno se ne razlikuje puno od CM 690 kojega sam imao prilike koristiti par dana, i kojim sam ostao prosto oduševljen prostorom, kablovanjem, "urednosti" itd...
No dobro, u cijeloj to priči TT nije Bog-zna-šta, ali nije ni toliko loše koliko ga se pokušava prikazati.
Izgleda da su jedina 2 TT-ova proizvoda koja su ovdje prošla bez pljuvanja Sonic TOwer i Big Typhoon

Nedo Bog reći šta u prilog njihovim kučištima
Enivej, nije mi do pro&cons prepirke, odo na posao