View Single Post
Staro 22.01.2009., 17:44   #143
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor berecni Pregled postova
Ja sam od njega uzeo 3870x2 i radi bez problema! Sa 8.11, 8.12, 8.10!
Tako da mislim da nije problem u kartici i driverima! Sve igre rade (flat out2, crisys, far cry2). Mozda Ati ne rijesi dobro kompatibilnost sa maticnim p.!

Jedino je problem sto imam 13000 markova a to je zbog AMD-a!

Btw, ja sam uzea Sapphire 4870x2, ko sto vidite iz "moj komp", ima 4-5 mj.
Rijetko i skoro nikad nije pravila probleme. Jos od 8.9 drivera pa do danasnjih 8.12 hotfix, u 95% slucajeva sve je stimalo kako triba... Onih 5% je obuhvacalo rjetka zamrzavanja u igrama (nfs: undercover i mirrors edge) iako ne bi uzrokovali bsod-e, potpuno rusenje sistema i sl. Jednostavno bi sa task-managerom ugasija igru i opet pokrenija.. Inace ovo mi je prva ATI grafa (ako ne racunamo prastaru pro-rage agp2x ) i nisam nikakav fanboy. U ostalom, zadnjih 4-5 god. sam koristija nevidiju. Mogu vam samo reci, iz mog iskustva, da sam sa "zelenim" grafama dozivija puno vise bsod-a i rusenja (da neki nebi rekli chipset, ovo-ono... vecina grafa je koristena upravo na nvidia chipsetima, od nforce-a 2 do 5-ice) ali nebitno. Prvi dani koristenja x2 grafe su protekli ok, 3d cmarovi, igre u max detaljima i tako, jednom rijecju iživljavanje
Nisam bas ima iskustva u inst. ATI drivera pa sam cita po forumu i pravilno radija proceduru sa cleanerom itd. Poanta jest da sam zadnjih par ver. drivera inst priko onih starih i ama-bas nikakvih problema nije bilo... hmm, neki ce reci cudno ... Mozda sam ima malo srice, ko zna.
Na kraju krajeva ispada ko sto je Jelc reka, jednoj grupi ljudi uvik radi, dok drugoj bas i ne...

Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 23.01.2009. u 02:13.
Sn4k3 je offline   Reply With Quote