View Single Post
Staro 22.01.2009., 14:55   #134
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor $čofi$ Pregled postova
ma komentatori još prolaze al mislim da nije u redu da jedan od najvećih sportskih događaja u hrvatskoj ne prenosi nacionalna televizija nego tamo neki šugavi rtl....al najglavnije je da mi budemo prvi ili par doguramo među prva 3

Ne kuzim koja je razlika jel htv ili rtl? Mene isto boli sto placam pristojbu,a gledam prijenos rtl-a kojemu ne placam pristojbu,ali zivo me zaboli koja televizija prenosi,osim sto zelim kvalitetu orijenosa,ukljucujuci komentatore . Ali imho ,Sola nije kvalificiran za komentatora,barem sto se mene tice. Em ne zna pricat ,em stalno neke kalkulacije u stilu "da mi baka ima k... imao bih 3 djeda" ,em zapocne neke tamo politicke spike ,zasto kuvajcani kupuju sve na kredit itd itd. Imho takve stvari nisu za televiziju koju gledaju osobe od 10 - 100 godina.

Sto se tice utakmice, Balic nije u formi,sto se vidi,nije stvar starosti, Metlicic je to pokazao, nego je stalno ozlijedjen i ne igra puno. To ga kosta,ali neki drugi igrac da nine u formi ne bi mogao ni 10% onoga sto ,moze Balic kad nije u formi. Igra ,meni je bila odlicna, puno zabijanja,puno kontri,puno mladih koji su pokazali puno,sta ces bolje? Ne moze sve biti super,ipak je to bila Spanjolska. A ovim picajzlama na ovom threadu treba zabranit pisat ,idite tamo pa si sredite jedan ultra silent htpc .
spawn je offline   Reply With Quote