View Single Post
Staro 21.01.2009., 21:55   #125
MAHER
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2005
gle ovak ljudi,ja sam prakticki kurva,idem tamo gdje mi je bolje za manje para,nisam fanboy ili nekaj,ali ova moja atijica se dobro drzi,zalman radi na 5v ( elektricar,imam kabelsku regulaciju,ne sofvare ) bez obzira na CCC,u CCC sam si fino namjestio opcije ( isti vrag ko nvidija ) ,imam trenutno problema s flatoutom 2 i jos nekom igrom starijom je bilo sranja,ali to se i s 6600GT i 7900GS dogadalo s nekim driverima,u nekim starim igrama,tako da nista novo

iskreno isti je vrag,jedino mozda brzina venta,tu imam istu politiku sa nvidiom i atijem,a ta je da ne vjerujem u njihovu regulaciju,ja hocu da mogu uzet unimer i izmjerit voltazu

inace ko da su isti,imaju neke drivere i jedni i drugi,ni jedni nisu predobri,instaliras na win,nesto sareno,namjestis mozda par opcija i zaboravis. na linuxu instaliras drivere,i rade,tako da ni tu nemam zalbi

fakat ne kuzim kaj hrackate jedni po drugima,to vise ima veze sa srecom i pojedinom karticom i verzijom drivera

EDIT: problem s flatoutom 2 rijesen ,jelc bio na dobrom tragu,samo kaj nije patch 1.1 nego 1.2,zasto mi 1.1 nije pomogao neznam ( dobro pa mi vrag nije dao mira i isao sam gledat dal ima jos koji patch ) ,sada radi thx matori

a i dalje se ne mogu sjetit koja mi je jos igra radila problem,valjda nije dobra ,uglavnom nema je vise na kompu

sada mi 9.1 jedan ni ne treba

Zadnje izmijenjeno od: MAHER. 21.01.2009. u 22:22.
MAHER je offline   Reply With Quote