ma imao gdje? ponuda po trgovina je strasna. A i uvoznici su malo poludjeli s nvidiom, valjda stare zalihe ili sta vec. Neki dan bio kod kolege u trgovini, pregledali asbis, msan i jos jednog za kojeg nikad cuo nisam....sve cijene su mi izgledale dobro. Jedini problem je bio sto je sve bilo bez PDVa i marze i jos s njihovih 10-20% rabata

Ideja je zapravo bila neka gtx260, bilo mi puno love a nisam htjeo ganjati neku vezu. Mozda da je veza moja ali ovako bi drugi covjek bio duzan uslugu.
Onda planirao 4870, rekoh to si mogu priustiti i sam. (Sad mi drago sto nisam. Popusio bi samo jos vise love). Medjutim nisam mogao naci nista s pristojnim hladjenjem za normalne pare.
A staru grafu vec prodao. I sta ces, odem i kupim ovo smece. O performansama tj dobitku istih uopce necu, samo bi si natjerao suze na oci. Ali o ovako sugavim driverima morao sam nesto reci.
@thedream
ma...ati fanboy i ina sirocad. Vjerovatno svi imaju istih problema ali im je pretesko reci da je ati zasrao ili da kartice koje su kupili ne mogu koristiti kako su zamislili.
Ja sam malo drugaciji, kad se zajebem reci cu to cijelom svijetu tako da nitko ne ponovi moju gresku. Ovdje je situacija jasna - bem ti firmu koja ne zna drivere sloziti kako treba godinu dana nakon sto je komad hardvera na trzistu.
btw dok ovo tipkam je CCC zaboravio da je cooler trebao biti na 20% i opet zuji ko turbina na 37%....a ja jos gledam zasto mi sumi u usima, da mi nije tlak toliko skocio