View Single Post
Staro 21.01.2009., 21:00   #1749
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006

Kao on je tako pametan, a zajebo se na stvari koju sam čak i ja znao. To da postoji razlika između suđenja za pokušaj ubojstva i ubojstvo je valjda jasno i djeci u drugom razredu osnovne. Čudo kako mi je taj "detaljčić" upropastio ono što je mogao biti genijalan film.

-->
Citiraj:
Autor Rev Pregled postova
meni je taj Bucket List, za razliku, bio dosta loš...

makar je gluma više manje ok (ipak su tu Nicholson i Freeman), al film je apsolutno plitak i prazan...kolko god oni šutjeli o tome.

sviđa mi se ideja i sve, al jednostavno se vidi da je snimljeno samo da se zaradi lova...
Potpisujem ovo

Nije da je film osobito loš. Ali je baš kao što ti kažeš...plitak. Čak bih se usudio reći predvidiv. Dirljiv je i sve je to ok, ali... Kao film, po meni, nije uspio.

U rangu sa ovim razočarenjem od filma mi ide i Fracture... Gluma je strava. Cijeli film je genijalan i onda ga useru onakvim krajem.

Kao on je tako pametan, a zajebo se na stvari koju sam čak i ja znao. To da postoji razlika između suđenja za pokušaj ubojstva i ubojstvo je valjda jasno i djeci u drugom razredu osnovne. Čudo kako mi je taj "detaljčić" upropastio ono što je mogao biti genijalan film.

Delta S4 je offline   Reply With Quote