Citiraj:
Autor Matt
Wifi radi bez problema, Skype i msn nisam probao. A nakon 20 dana druženja mogu reć da je mob dosta manjkav. Baterija, ajde hvala bogu došla je na nekih 3 dana uz to što u ta 3 dana barem jedanu noć bude ugašen. Slide, ako ga lagano gurnem s donje strane u desno, pomakne se za kojih 2mm udesno. Kad je slide zatvoren i tipka se po tipkama na slidu/zaslonu čuje se škripanje koje je po meni neprihvatljivo za mob koji u mobisu dođe 3600kn!!!
Živcira me i potpisivanje aplikacija da bi se one mogle koristiti. Strašno.
|
Koliko znam postoji patch za symbian koji sredjuje tu stvar. Prosvrljaj malo po raznim stranim forumima.
A ovo sto se tice nokije,ja stvarno volim nokiju i na nokiji sam oduvijek, ali nokije su sve slabije a sve skuplje. Mislim,za 500€ ocu telefon koji plese oko mene ,a ne da ima losu bateriju,pogotovo ako koristis wifi, da mi slide pocne stekat,gulit se boja na kucistu a novo kuciste 800kn itd itd. Ko da je problem stavit kvalitetnu polimersku bateriju. Ali ne ,da to stave mob bi se popeo na 4000 kn,a malo bolji slide i kuciste ,e onda na 5000kn. Za sada sam na SE,vidjet cu kad cu uzet jos koju nokiju,cekam i cekam,vec duze vrijeme ali nista. Sve je solidno,ali solidno od drugog proizvodjaca imas i za 1500kn.
Ne govorim o funkcijama telefona nego o kvaliteti izrade i bateriji.