Citiraj:
Autor Gilbert5
Meni to nije jasno, svi hvale Links a uvjerljivo su najgori kada su takve stvari u pitanju. Čak i Vemil daje mogučnost da se uzme slična komponenta u plačenom iznosu ako nema iste.
|
Vemil daje isto ko i Hgspot. Jednom su se zamjerili nekome ko ih je posteno lupio po djepu. Cekam taj dan kad ce mene netko probat naveslati.
Ok. Hardveraj i slicno shopovi su mali i slabi, to znas i sam. On nema odkud ti najvjerojatnije isposlovati drugu karticu, makar bi trebao, ali njemu to nebi uzeo za zlo. Mozda zato sto Beštiju poznam i radio sam sa njim, pa znam da je likčina i pol. Ako nista drugo za njega znam da me nece ostetiti namjerno i to mi vise znaci.
Ali ovi ostali. pa da mi rikne kartica od 3000kn na racunu, pa nebi pristao na nista manje od 2999kn. Nista. Mislim kako si dozvolite da vas natezu za nos. Pa nije niko od tih tamo koji rade i imaju te firme šerif da pise zakone. Ako u zakonu nesto pise, onda ako ti zelis isposlovat to sugavo slovo na papiru onda to MOZES napraviti. Pa za rukav bi odvukao inspektora da mu zasolim.