priča kaže sljedeće: počeo ja to sklata' (prvi puta da sam sastavljao sam komp) i eto sramota me i reći ali zaboravio sam skinuti zaštitnu plastiku za proca (s donje strane), i tako stavio ja to tamo zatvorio onu polugicu ( nije bilo baš teško zatvorit, jer ta plastika je 1/5 mm možda i tanja i mekana je) i dalje ja krenio stavljat kuler i nakon pola sata natezanja uspijem staviti (utaknem 2 suprotne one utikače il šta već) i zbog toga se matična iskrivila i napeta je bila skroz i vidim ja to neštima, skinem sve i vidim da nisam maknio plastiku (kak mi je neugodno), i onda vidimo dolje pinove i svi izgledaju ormalno i zdravo ali samo 1 je onako malo, jako malo, ulegutiji, a to sam primjetio jer se svijetlo od njega drukčiej odbija pa se ističe
i sada
upalio sam ga bio bez harda i radi, bios radi, sve 5
mene zanima hoće li to biti problema kasnije, tipa hoće možda kraće trajat proc ili slabije raditi i sl.
i koliko je matična osjetljiva (asusu p5q-e), zbog tog natezanja silnog što sam joj priuštio i izvijanja
eto, ako tko može reći da me malo smiri, jer me to brine sad pun k... a kad' sam glup
to je k'o ono kad' kreneš pit pivo iz q-packa a zaboraviš čep skinit'... haha